SmartThings tuo kehittyneempää liitettävyyttä B2B-näyttöihin

Samsung Booth

SmartThings tuo kehittyneempää liitettävyyttä B2B-näyttöihin

Samsungin tuore innovaatio, SmartThings-alusta, tuo mukanaan mullistavia muutoksia yrityskäyttöön tarkoitettuihin näyttöihin. Tämän teknologisen edistysaskeleen myötä B2B-näyttöjen käyttäjät voivat hyödyntää entistä kehittyneempiä liitettävyysominaisuuksia, mikä tehostaa niin liiketoimintaa kuin asiakaskokemustakin.

Ps. Nyt markkinoille on tullut uusi älypuhelin Samsung S24 Ultra, ja sille helmikuussa 2024 vaihtotarjous vanhasta puhelimesta.

Uusi aikakausi liitettävyydessä

Samsungin integroima SmartThings-alusta on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se tarjoaa yrityksille mahdollisuuden hallita ja optimoida näyttöjensä toimintaa älykkäästi. Hyperliitettävyyden myötä laitteiden välinen yhteistyö ja tiedonsiirto on nopeampaa ja tehokkaampaa kuin koskaan. Samsungin digitaaliset näyttötaulut, jotka hyödyntävät SmartThings-teknologiaa, mahdollistavat monipuolisemmat yhteydet ja toiminnot, jotka ovat räätälöitävissä erikokoisten yritysten tarpeisiin.

Miten SmartThings muuttaa liiketoimintaa

SmartThingsin avulla yritykset voivat hallita digitaalisia näyttötaulujaan ja muita älylaitteitaan tehokkaammin. Alusta tukee uusimpia IoT-standardeja, kuten Matter ja Home Connectivity Alliance (HCA), mikä mahdollistaa laajan laiteyhteensopivuuden. Tämä tarjoaa yrityksille mahdollisuuden luoda älykkäitä tiloja, kuten älymyymälöitä, älytoimistoja ja älyhotelleja, joissa energia- ja tilanhallinta ovat tehokkaampia ja käyttäjäystävällisempiä.

Tehokkaampaa tilanhallintaa ja energiatehokkuutta

SmartThings-alustan avulla yritykset voivat tehostaa tilanhallintaansa ja parantaa energiatehokkuuttaan. Esimerkiksi Routines-toiminnon avulla voidaan asettaa ja ylläpitää tiloihin sopivimmat valaistus-, lämpötila-, kosteus- ja ilmanlaatuolosuhteet automaattisesti. Lisäksi SmartThings AI Energy Mode tarjoaa tehokkaita hallinta- ja valvontatyökaluja energiankulutuksen vähentämiseksi, mikä on sekä kustannustehokasta että ympäristöystävällistä.

SmartThings Enterprise API – räätälöidyt ratkaisut yrityksille

SmartThings Enterprise API:n avulla yritykset voivat integroida SmartThings-järjestelmän sujuvasti omiin hallintajärjestelmiinsä. Tämä mahdollistaa yrityksille räätälöityjen kokonaisratkaisujen ja tietonäkymien luomisen, mikä parantaa järjestelmän luotettavuutta ja liitettävyyttä.

Uusi interaktiivinen näyttö koulutuskäyttöön

Samsung on myös ilmoittanut ensimmäisestä Google Enterprise Devices Licensing Agreement (EDLA) -sertifioidusta interaktiivisesta WAD-näytöstään. Tämä näyttö on suunniteltu erityisesti koulutuskäyttöön, tarjoten saumattoman ja intuitiivisen oppimiskokemuksen. WAD-näyttösarja tukee Android™ 13 -käyttöjärjestelmää ja tarjoaa pääsyn lukuisiin opetussovelluksiin Google Playn kautta.

Kumppanuus Ciscon kanssa: 105” 5K Smart Signage -näyttötaulu

Samsung on myös laajentanut kumppanuuttaan Ciscon kanssa, esitellen uuden 105-tuumaisen 21:9 Smart Signage QPD-5K -näyttötaulumallin. Tämä malli on suunniteltu erityisesti hybridityöskentelyyn ja on yhteensopiva Microsoft Teams -sertifioitujen Cisco Room Kit -videoneuvotteluratkaisujen kanssa, tarjoten käyttäjille tehokkaan ja mukaansatempaavan kokousympäristön.

Samsungin läpinäkyvä MICRO LED -näyttö

Lisäksi Samsung esitteli läpinäkyvän MICRO LED -näyttönsä Euroopan markkinoille. Tämä huipputeknologinen näyttö tarjoaa poikkeuksellisen selkeyden ja läpäisykyvyn, avaten uusia mahdollisuuksia myymälä- ja näyttelytiloissa. Samsungin pitkäaikainen johtoasema LED-näyttöteknologiassa mahdollistaa jatkuvan innovaation ja uusien näyttöteknologioiden kehittämisen.

Yhteenveto

Samsungin SmartThings-alustan integrointi B2B-näyttöihin ja uusien tuotteiden lanseeraus, kuten interaktiivinen WAD-näyttö ja 105-tuumainen 5K Smart Signage -näyttötaulu, osoittavat yrityksen sitoutumista kehittämään entistä älykkäämpiä ja yhteenliitettyjä teknologiaratkaisuja yrityksille. Nämä innovaatiot eivät ainoastaan paranna yritysten toimintakykyä ja tehokkuutta, vaan myös edistävät kestävää kehitystä ja tarjoavat uudenlaisia käyttökokemuksia.

Vapaa-ajan muutokset

Suoratoisto on mullistanut vapaa-aikaa, Skyshowtime Suomi ja monet muut uudet kanavat, ja sarjapaketit kuten britbox ovat tulleet kilpailemaan jo entisestään kilpaillulle kentälle, ja kuluttajien vaihtoehdot sen kun kasvavat. Vastaavasti radio ohjelmat ovat osittain menettäneet otettaan kuuntelijoista, mutta toisaalta myös osa kanavista on vankistanut otettaan kuuntelijakunnastaan.

Samalla monet ovat alkaneet tehdä kotona etätöitä pienimuotoisesti yritystoimintaa pyörittämällä kuten dropshipping verkkokaupalla tai vastaavalla etämyynnillä.

Vastaa