Kansainvälisesti viisi parasta osaketta sijoituskohteeksi

Kansainvälisesti viisi parasta osaketta sijoituskohteeksi

Sijoitusmarkkinat käyvät kuumana. Joulu on sesonki aikaa monessa suhteessa ja sijoitusmarkkinoilla se tarkoittaa kuluvan vuoden päättymistä ja tulevan kauden suunnitteluja – eli paljon erilaisia tiedotteita eri yrityksiltä on koko ajan ilmassa, ja julkaistuina. Mutta mitkä ovat tämän hetken viisi parasta osaketta sijoituskohteiksi kansainvälisesti. HUOM! Tämä ei artikkeli ei ole ohje sijoittaa, emmekä ota mitään vastuuta, jos sijoitat näihin osakkeisiin. Jokainen artikkeli on lopulta kuitenkin vain arvio.

Tällä kertaa mennään suuren meren toiselle puolen eli katsomaan mitä USA:n markkinat tarjoavat näin joulun alla…

Parhaat osakkeet ostaa

Muista, että NYSE: ssä ja Nasdaqissa käydään kauppaa tuhansilla osakkeilla. Mutta haluat löytää parhaat osakkeet juuri nyt tuottamaan valtavia voittoja.

CAN SLIM -järjestelmä  tarjoaa selkeät ohjeet siitä, mitä sinun pitäisi etsiä. Sijoita osakkeisiin, joiden neljännesvuosittainen ja vuotuinen tuloskasvu on vähintään 25%. Etsi yrityksiä, joilla on uusia, mullistavia tuotteita ja palveluita. Harkitse myös ei-vielä kannattavia yrityksiä, usein viimeaikaisia listautumisaineja, jotka tuottavat valtavaa liikevaihdon kasvua.

Lisäksi pidä silmällä itse osakkeen tarjontaa ja kysyntää, keskity johtaviin ryhmiin huipputeollisuusryhmissä ja pyri ryhmään firmoista, joilla on vahva institutionaalinen tuki.

Kun olet löytänyt ehtoihin sopivan osakkeen, on aika kääntyä pörssikaavioihin, jotta voit piirtää hyvän aloituskohdan. Sinun pitäisi odottaa, että osake  muodostaa pohjan, ja osta sitten, kun se saavuttaa  ostopisteen.

Sijoita, kun osakemarkkinat ovat vahvistetussa nousussa. Markkinat ovat toistaiseksi nousussa, vaikka kierto näyttää olevan käynnissä. Jää nähtäväksi, johtaako uusi Covid-kanta pitkäaikaiseen ravisteluun kaikilla markkinoille.

Markkinat ovat nyt takaisin vahvistetussa nousussa, mutta olisi viisasta noudattaa erityistä varovaisuutta nykyisen epävarmuuden keskellä. On kuitenkin vielä hyvä aika ostaa pohjimmiltaan vahvoja osakkeita.

Parhaat osakkeet ostaa tai katsella

  • Google
  • Nike
  • Länsi-Lääkepalvelut
  • Lam-tutkimus
  • Eli Lilly

Google-osake

Googlen emoyhtiö Alphabet on pudonnut takaisin ostovyöhykkeensä alle sen jälkeen, kun se on aiemmin irtautunut tasaisesta alustasta. Suhteellinen voimakkuusraja  on hieman alle ennätyskorkeuksia. Se on liikkunut sivuttain vahvistuessaan.

GOOGL-osakkeen lähes täydellinen IBD Composite Rating on 97.

Ansiot ovat kasvaneet keskimäärin 123 prosenttia viimeisen kolmen vuosineljänneksen aikana. Tämä on lähes viisinkertainen  CAN SLIM – sijoittajien tavoittelemaan 25 prosentin kasvuun.

Analyytikot näkevät edessään vahvan kasvun, sillä Googlen osakekohtaisen tuloksen odotetaan räjähtävän 103% vuonna 2021 ja kasvavan sitten vielä 5% vuonna 2022. Teknologiajätin suhteellinen vahvuusluokitus on 90. Tämä tarkoittaa, että se on ylittänyt 90% osakkeista, joita on seurattu viimeisten 12 kuukauden aikana hintakehityksestä.

Viimeaikainen suorituskyky on vahva, ja Googlen osake on noussut tähän mennessä noin 62% vuonna 2021. Tämä ylittää S&P 500:n alle 22 prosentin voiton.

Alphabet ilmoitti huhtikuussa uudesta 50 miljardin dollarin GOOGL-osakkeiden takaisinostosta. Kesäkuun vuosineljänneksen tulosjulkistuksessaan Google ilmoitti muuttavansa osakkeiden takaisinostosopimusta, jonka avulla yhtiö voi ostaa joko A- tai C-sarjan osakkeita.

Myöhään 26.10., Alphabet kirjasi Q3-tuloksen. OSAKEKOHTAINEN TULOS nousi 71 prosenttia 27,99 dollariin, mukaan lukien osakesijoitusten voitot. Liikevaihto kasvoi 41 % 65,12 miljardiin dollariin 30.9.

Analyytikot olivat arvioineet Googlen tuloksen olevan 23,73 dollaria osakkeelta bruttoliikevaihdosta 63,5 miljardia dollaria.

Internet-haku ja muut tulot nousivat 44% 37.93 miljardiin dollariin verrattuna 36.41 miljardin dollarin arvioihin. Googlen mukaan pilvipalvelujen liikevaihto nousi 45 prosenttia 4,99 miljardiin dollariin, kun se oli 5,17 miljardia dollaria. Liikevaihdon menetyksestä huolimatta Google Cloud leikkasi liiketappionsa lähes puoleen 644 miljoonaan dollariin.

YouTube-mainostulot nousivat 43% 7.2 miljardiin dollariin. Analyytikot olivat arvioineet YouTube-mainostulojen olevan 7,42 miljardia dollaria.

Vaikka Google on laajentunut pilvipalveluihin ja kuluttajalaitteisiin, digitaalinen mainonta muodostaa edelleen leijonanosan liikevaihdosta. Google ilmoitti maaliskuun alussa lopettavansa verkkoselainten seurantatekniikan käytön mainonnan myymiseksi. Aiemmin Google sanoi luopuvansa asteittain kolmannen osapuolen evästeistä.

Google aikoo käyttää ”kontekstuaalista” tekniikkaa, jonka avulla mainostajat voivat kohdistaa yhteen koottuja kuluttajaryhmiä,  joilla on samanlaisia kiinnostuksen kohteita, kuten matkustamista, urheilua tai muotia.


Nike-osake

Niken osake istuu tällä hetkellä kupin perusostopisteen alapuolella 174,48. Se suljettiin viime viikolla 3,9 prosentin laskussa. Sijoittajat haluavat nähdä Niken osakkeen nousevan jälleen eteenpäin.

Osakkeet saivat vauhtia sen jälkeen, kun kenkä- ja yleisurheiluvälineyhtiö loisti 20: nnen peräkkäisen vuoden osingonkorotuksista. Se on nostanut neljännesvuosittaista osinkoaan 11 prosenttia 30,5 senttiin osakkeelta.

Yritys paljasti äskettäin, että se on luonut Nikelandin. Tämä on virtuaalinen maailma Roblox (RBLX) -pelialustalla. Nikeland antaa pelaajien muokata avatariaan Niken tuotteilla.

NKE-osakesijoittajat hylkäsivät lomaneljänneksen toimitusketjun huolenaiheet Foot Lockerilta (FL),joka on merkittävä Niken myyjä.

Sijoittajina muodostunut kuvio arvioi, testaavatko lomat Niken toimitusketjua. Dow Jones -jättiläisen RS-linja on parantunut syyskuun lopusta lähtien. Se on nyt elokuun alun huippujen alapuolella.

Niken osakkeella on vahva komposiittiluokitus 88, mikä asettaa sen ylimpään 12%: iin osakkeista. Tulojen on parannuttava jatkossa, ja sen EPS-luokitus on 74.

Analyytikot odottavat Niken tuloksen kasvavan 30% osakkeelta vuonna 2021 ja sitten vielä 19% vuonna 2022, FactSet sanoo. Vuonna 2019 Niken tulos laski 20 prosenttia Kiinasta peräisin olevasta koronaviruspandemiasta.

24. syyskuuta Niken tulos löi vaatimattomasti arviot, mutta myynti jäi saavuttamatta ja ohjeistus oli heikkoa tarjonnan vastatuulen keskellä.

West Pharmaceutical Servicesin osake

Osake on noussut tähän mennessä yli 56% vuonna 2021.

WST-osakkeen IBD Composite Ratingon erittäin vahva 94. Tällä hetkellä tulos on hieman jäljessä osakemarkkinoiden suorituskyvystä, ja sen  EPS-luokitus on 85. West Pharmaceuticalin tulos pysyi viime vuosineljänneksellä vahvana, mikä oli hieman pettymys.

Osaketarkistuksen mukaan osakekohtainen tulos  on kuitenkin kasvanut keskimäärin 67 prosenttia viimeisten kolmen vuosineljänneksen aikana. Tämä tekee selvää  CAN SLIM cognoscenti – kognoscentintavoittelemasta 25 prosentin kasvusta.

Useat merkittävät rahastot omistavat WST-osakkeita, mukaan lukien Baron Asset Retail Fund (BARAX) ja T. Rowe Price New Horizons Fund (PRNHX).

Yhtiö on johtava injektoitavien lääkkeiden integroidun eristämisen ja toimittamisen alalla. Se ei itse ole lääkkeiden valmistaja, mutta sen injektiopullot, ruiskut ja muut tuotteet ja palvelut auttavat asiakkaita toimittamaan lääkkeitä potilaille. Sen biotekniikan ja lääkeasiakkaiden joukossa on monia, ellei useimpia, yrityksiä, jotka työskentelevät Covid-19-rokotteiden ja -hoitojen kehittämiseksi. Koska Covid näyttää todennäköisesti tulevan endeemiseksi tulevaisuudessa, tämä voi vaikuttaa pysyvästi sen liiketoimintaan. On epäselvää, miten West Pharma reagoi omicron-variantin uutisiin.


Lam-tutkimusosake

Puolijohdelaitteiden valmistaja Lam Research on markkinoiden analyysin mukaan ylittänyt konsolidointikuvion  673,90 .

Osake käy kauppaa nopeasti nousevan 10 päivän liukuvalla keskiarvollaan ja on kaukana 50 päivän liukuvasta keskiarvostaan. Tämä tulee siruvarastojen laajan vahvuuden keskellä.

Suhteellinen voimalinja on kasvanut viime aikoina. LRCX-osake on tähän mennessä saavuttanut voittoja vuonna 2021 ja noussut noin 44%.

Lam Researchin osakkeella on erittäin vahva komposiittiluokitus 97. Vaikka osakemarkkinoiden suorituskyky on hyvä, tulos on vielä parempi. Sen EPS-luokitus 94 asettaa sen ylimpään 6%: iin seuratuista osakkeista.

Institutionaalisten sijoittajien osakkeen kysyntä kasvaa, ja sen kertymä- / jakeluluokitus on B.

Merkittäviä haltijoita ovat Fidelity Contrafund (FCNTX) ja Janus Henderson Enterprise T Fund (JAENX). IBD on luokitellut nämä parhaiksi rahastoiksi.

Lam Research on maailmanlaajuinen kiekkojen valmistuslaitteiden ja -palvelujen toimittaja puolijohdeteollisuudelle.

Yhtiö sai osuman voitettuaan analyytikkoarviot  viimeisimmän vuosineljänneksen tuloksesta, mutta jäivät myynnistä. Myös sen näkymät jäivät puutteellisiksi. Se on kuitenkin kokoontunut voimakkaasti takaisin.

Fremontissa, Califissa sijaitsevan yhtiön tulos nousi 47% oikaistuun 8,36 dollariin osakkeelta. Liikevaihto kasvoi 35 % 4,3 miljardiin dollariin. Analyytikot olivat factsetin mukaan ennustaneet Lamin tulokseksi 8,23 dollaria osakkeelta 4,32 miljardin dollarin myynnistä.

26. joulukuuta päättyvällä kuluvalla vuosineljänneksellä Lam odottaa ansaitsevansa oikaistun 8,45 dollarin osakkeen 4,4 miljardin dollarin myynnistä. Se perustuu sen opastuksen keskipisteeseen. Wall Street oli ennustanut Lamin tuloksen olevan 8,47 dollaria osakkeelta 4,41 miljardin dollarin myynnistä, FactSet sanoi. Vuotta aiemmin Lam ansaitsi 6,03 dollaria osakkeelta 3,46 miljardin dollarin myynnistä.

”Vahvan kysynnän ja vakaan toteutuksen vetämänä Lam toteutti kuudennen peräkkäisen vuosineljänneksen ennätysliikevaihdosta ja osakekohtaisesta tuloksesta”, toimitusjohtaja Tim Archer sanoi tiedotteessa. ”Vankassa kiekonvalmistuslaiteympäristössä Lam toimittaa innovaatioita, joita tarvitaan asiakkaidemme puolijohdevalmistuksen etenemissuunnitelmien menestykseen.”

Eli Lillyn osake

LLY-osake on katsomisen arvoinen.. Eli Lillyn osakkeen suhteellinen vahvuus on yleensä ollut nousussa syyskuun lopusta lähtien, mikä on rohkaisevaa. Se on kuitenkin jäänyt jälkeen muodostaessaan kahvaansa. Tähän mennessä vuonna 2021 osake on noussut noin 47%.

Osake tarjoaa sijoittajille takovan yhdistelmän tulosta ja osakemarkkinoiden suorituskykyä. Tämä on voittanut osakkeelle vahvan komposiittiluokituksen 96 / 99. Tämä asettaa sen ylimpään 4 prosenttiin seurattavoista osakkeista.

Laitokset ovat myös olleet viime aikoina jäljessä varastosta, ja sen kertymä- / jakeluluokitus  on vakaa B. Tämä tarkoittaa maltillista ostamista institutionaalisten sijoittajien keskuudessa.

LLY-osake sai suuren sysäyksen sen jälkeen, kun alzheimerin tautia tutkittiin uudelleen. Yritys tarjosi kaksi esitystä, jotka keskittyivät sen kokeelliseen Alzheimer-lääkkeeseen, donanemabiin.

Yksi vertasi donanemabin kustannustehokkuutta Biogenin hyväksyttyyn lääkkeeseen, Aduhelmiin.

Ja sijoittajat saavat pian katsauksen tietoihin, jotka pistävät donanemabia Aduhelmia vastaan potilailla, joilla on varhainen, oireinen Alzheimerin tauti. Evercore ISI:n analyytikko Umer Raffat kutsui vireillä olevaa tutkimusta lääkekehityksen ”pyhäksi graliksi”.

Molemmat lääkkeet toimivat kohdistamalla beeta-amyloidin, epänormaalin proteiinin, kertymiseen Alzheimerin aivoissa. Aduhelm sai hyväksynnän tämän mekanismin perusteella, mutta Biogenin on vielä todistettava, että näiden plakkien tyhjentäminen johtaa hyötyyn kognitiosta.

Lillyn osakkeet nousivat aiemmin tänä vuonna sen jälkeen, kun Biogen sai FDA: n hyväksynnän Aduhelmille. Evercore ISI: n Raffat totesi, että donanemab puhdistaa beeta-amyloidin nopeammin kuin Aduhelm. Tutkimuksen tulosten ajoitus voi poijua Eli Lillyn varastoa ja vahingoittaa Biogenin varastoa.

”Toivooko Lilly saavansa aikaisemman aikapisteen tästä (tutkimuksesta) lukeakseen pian (donanemabin) lanseeraukseen?” hän sanoi. ”Mahdollisesti.”

Vastaa