Veriff keräsi 100 miljoonaa dollaria = Viron yhdeksäs yksisarvinen

Veriff keräsi 100 miljoonaa dollaria = Viron yhdeksäs yksisarvinen

Tiger Globalin ja Alkeonin ja olemassa olevien sijoittajien IVP:n ja Accelin yhdessä johtama rahoituskierros nostaa Veriffin kokonaisrahoituksen 200 miljoonaan dollariin ja sen arvostuksen 1,5 miljardiin dollariin. Sen tavoitteena on laajentaa maailmanlaajuista asiakaskuntaansa ja tarjota luotettavia online-identiteetin todentamisia maailmanlaajuisesti.

1,5 miljardin dollarin arvostuksen saavuttaminen tekee Veriffistä  yhdeksännen virolaisen yksisarvisen Skypen, Playtechin, Wisen, Boltin, Pipedriven, Zegon, ID.me ja Gelaton menestyksen jälkeen. Virossa on 6,9 yksisarvista miljoonaa asukasta kohden, ja se on maailman johtava yksisarvisten asukaskohtainen.

Kasvu kahdeksankertaistui vuonna 2021

Vuonna 2021 Veriff kasvatti nopeasti todentamisvolyymejä ympäri maailmaa yli 8 kertaa ja 20 kertaa Yhdysvalloissa. Kahden vuoden kasvun jälkeen digitaaliset liiketoimet verkossa pandemian vuoksi Veriff lisäsi rahoituspalvelualan todentamisvolyymia 10-kertaisesti vuonna 2021, mikä teki Veriffistä ensisijaisen henkilöllisyyden todentamisen tarjoajan 95 prosentille rahoituspalveluasiakkaistaan. Marquee-asiakkaat ovat auttaneet vauhdittamaan asiakkaiden kasvun 150 % vuonna 2021, mukaan lukien käyttäjien iän tarkistaminen luottamuksen ja turvallisuuden lisäämiseksi kasvavassa digitaalisessa metaverseympäristössä.

Uudella rahoituksella nostetaan Veriffin globaalia kasvua ja investoidaan tutkimukseen ja kehitykseen erityisesti tuotteiden laajentamisen edistämiseksi. Yhtiö kasvattaa myös myynti- ja markkinointitiimejään saadakseen lisää globaaleja asiakkaita, ja rakentaakseen viimeaikaisten asiakkaiden menestysohjelmien perusteella. Lisäksi Veriff laajentaa globaalia työvoimaansa, joka on nykyään 360  ihmistä, ja joka koostuu 46 eri kansallisuudesta.

Tekoälypohjaisen video first -lähestymistavan avulla Veriff pystyy tekemään online-henkilöllisyyden todentamisesta tarkemman kuin fyysinen kasvokkain todennus ja estämään enemmän petoksia kuin mikään muu alan toimija. Turvallisen maailmanlaajuisen henkilöllisyyden todentamisen (IDV) avulla yritykset voivat hyödyntää virtuaalimaailman koko potentiaalin.

Kasvu jatkuu

”Organisaatioiden ja kuluttajien oli todennettava identiteetit verkossa enemmän kuin koskaan ennen vuonna 2021 – etätyöntekijöiden perehdyttämisestä turvalliseen tilaan metaversessa pelaamisessa ja liiketoiminnan harjoittamisessa täysin verkossa – mikä tekee digitaalisen luottamuksen ja läpinäkyvyyden luomisesta uskomattoman kriittistä”, sanoo Veriffin toimitusjohtaja ja perustaja Kaarel Kotkas. ”Digitaalisten palveluiden jättimäinen buumi on lisännyt IDV:n kysyntää mille tahansa verkkoliiketoiminnalle, ja jokainen tällä planeetalla voi olla Veriffin käyttäjä”, Kotkas lisäsi.

”Veriff on luonut alan johtavan tuotteen, joka varmistaa luottamuksen ja turvallisuuden verkossa. Tutkimuksemme ja asiakaspuhelujemme perusteella Veriffin tuotetulos jättää muut kauas taakse, ja yritysten tulisi käyttää niitä laajemmin. Olemme innoissamme voidessamme tukea Veriffin menestystä ja liittyä heidän tehtäväänsä tehdä luottamuksesta luotettavaa ja skaalautuvaa verkossa”, Tiger Globalin osakas John Curtius totesi.

”Digitaalisten identiteettituotteiden käyttöönottoa ohjaavat myötätuulet ovat selvät, ja Veriff on valmis nousemaan johtajaksi tässä nopeasti kehittyvässä ja kasvavassa tilassa”, Alkeon Capitalin general partner Deepak Ravichandran lisäsi.

Kumppanuus Starshipin kanssa

Veriff ilmoitti äskettäin kumppanuudestaan virolaisen pian tulevan yksisarvisen Starship Technologiesin kanssa, joka on maailman johtava autonomisten toimituspalvelujen tarjoaja, joka tarjoaa todennus- ja uudelleenvarmennuspalveluja autonomisten toimitusrobottien laivastolleen Yhdistyneessä kuningaskunnassa.  Tämän kumppanuuden myötä Veriff lisää Starshipin palveluihin ylimääräisen turvallisuuskerroksen, mikä tekee siitä ensimmäisen yrityksen maailmassa, joka luo täysin itsenäisen päästä päähän -toimituspalvelun ikärajoitetuille tuotteille.

20-luku ja sijoittaminen

Tässä vaiheessa viimeistään on myös hyvä tutkia ja lukea enemmän kryptovaluutoista ja lohkoketjuista, jos aiot olla aktiivinen sijoittaja tulevien vuosien aikana. Nämä kasvavat ja kehittyvät uudet teknologiat ovat mukana todella monella alalla ja niiden perusymmärtäminen auttaa ymmärtämään myös monia näistä uusista yksisarvisista ja niiden liiketoimintaideologista. Lue vaikka www.kryptoraha.info sivuston uutiset ja vinkit kryptoista, NFT-tokeneista ja lohkoketjuista.

Sijoituspalvelut.com

Sijoituspalvelut- sivustomme esittelee erilaisia tapoja sijoittaa, mutta EMME kuitenkaan tarjoa varsinaisia sijoitusneuvoja – käytä siis joko omaa harkintaasi, tai etene pankkisi kanssa, tai sijoitusasiantuntijan. Artikkelimme voivat sisää hyviä vihjeita sijoittamiseen ja sijoituskohteisiin, sekä tarinoita sijoittamisesta yleensä. Mutta sijoituspalvelut eivät löydy sivustoltamme.

Vastaa