Kasvipohjaiset ruokatrendit nousussa, kun suuret toimijat tulevat markkinoille 

Kasvipohjaiset ruokatrendit nousussa, kun suuret toimijat tulevat markkinoille 

Kasvipohjaisten elintarvikkeiden suosio kasvaa, kun suuret muutokset muuttavat kasvavaa markkinapaikkaa. Viime vuosina on tehty merkittäviä innovaatioita esimerkiksi vaihtoehtoisten lihatuotteiden tuotannossa, jotka ovat nyt erittäin menestyksekkäitä ja laajalti tunnettuja Impossible Foodsin ja Beyond Meatin kaltaisten nousujen ansiosta. Tämän seurauksena yhä useammat perinteiset elintarvikeyritykset ovat liittyneet kilpailuun laajentaakseen kasvipohjaista tilaa, mukaan lukien suuret monialayritykset, kuten Tyson, Kellogg ja Kraft Heinz. Viime aikoina on tullut saataville kasvipohjaisten tuotteiden private label -versioita, kuten Krogerin Simple Truth -tuotemerkki, joka käyttää merkittävää valmistus- ja jakeluasteikkoaan myynnin lisäämiseksi. Lisäksi Bloomberg Intelligencen (BI) raportin toimittamien tietojen mukaan kasvipohjaisten vaihtoehtojen markkinoiden arvo oli 29,4 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuonna 2020, ja ne voivat kasvaa 162 miljardiin dollariin seuraavan vuosikymmenen aikana. Itse asiassa kasvipohjaisen lihan myynti voi ylittää yksinään 74 miljardia Yhdysvaltain dollaria ja nousta raportin mukaan 118 miljardiin Yhdysvaltain dollariin vuoteen 2030 mennessä.

Lisäksi kansainväliset pikaruokaravintolaketjut ovat sopeutuneet onnistuneesti uuteen normaaliin. Taco Bellillä, Chipotlella, Jamba Juicella ja jopa Starbucksilla on kaikilla merkittävä rooli kasvipohjaisten vaihtoehtojen myynnin ja kulutuksen lisäämisessä. Nämä yritykset tarjoavat nyt hampurilaisia, makkaraa ja maitovaihtoehtoja, jotka kannustavat kuluttajien tottumuksia sopeutumaan kasvipohjaisiin elintarvikkeisiin. Bloomberg Intelligencen vanhempi consumer staples -analyytikko Jennifer Bartashus selitti, että ”elintarvikkeisiin liittyvät kulutustottumukset tulevat ja menevät usein villityksinä, mutta kasvipohjaiset vaihtoehdot ovat tulleet jäädäkseen – ja kasvaakseen. Kasvipohjaisen teollisuuden tuotevalikoiman laajentaminen edistää sitä, että kasvivaihtoehdoista tulee pitkän aikavälin vaihtoehto kuluttajille ympäri maailmaa. Jos liha- ja maitotuotteiden vaihtoehtojen myynti ja levinneisyys jatkavat kasvuaan, skenaarioanalyysimme mukaan kasvipohjaisella elintarviketeollisuudella on potentiaalia juurtua elinkelpoiseksi vaihtoehdoksi sekä supermarketeissa että ravintoloissa. Liha- ja meijerivaihtoehdot voisivat saada jopa 5% ja 10% omista maailmanlaajuisista markkinaosuuksistaan seuraavan vuosikymmenen aikana.”

Planet Based Foods Global Inc. (CSE: PBF) (OTCQB: PBFFF) ilmoitti juuri uusista uutisista, että ”sen alemmat äänivaltaiset osakkeet ovat alkaneet käydä kauppaa OTC Markets Group Inc:n ylläpitämässä yhdysvaltalaisessa OTCQB: ssä tunnuksella ”PBFFF”. Tämän lisäksi yhtiö on myös saanut Depository Trust Companylta (”DTC”) hyväksynnän, jotta Yhtiön alemmat äänivaltaiset osakkeet voidaan hyväksyä sähköisesti puhdistettaviksi ja maksettaviksi DTC: n (”DTC Eligibility”) kautta.

Yhdysvalloissa ja ulkomailla sijaitseville kehittyville ja yrittäjyyteen erikoistuneille yrityksille  suunniteltujen yritysten on oltava ajan tasalla taloudellisesta raportoinnistaan ja käytävä läpi vuosittainen todentamis- ja johdon sertifiointiprosessi, mukaan lukien vähimmäistarjoushinnan ja muiden taloudellisten ehtojen täyttäminen. Kun vaatimustenmukaisuus- ja laatustandardeja on enemmän, OTCQB tarjoaa sijoittajille paremman näkyvyyden kaupankäyntipäätösten parantamiseksi. Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissio tunnustaa OTCQB: n vakiintuneeksi julkiseksi markkinaksi, joka tarjoaa julkista tietoa arvopapereiden analysointia ja arvoa varten.

Yhdysvalloissa käytävän kaupankäynnin lisäksi Planet Based Foods Inc.:n alemmat äänivaltaiset osakkeet käyvät edelleen kauppaa Kanadan arvopaperipörssissä (CSE) PBF:n ja Saksalaisen Börse  Frankfurtin (FRA) pörssissä kohdassa ”AZ0”.

Planet Based Foods ilmoittaa lisäksi, että se on saanut hyväksynnän DTC: ltä, joka on Depository Trust and Clearing Corporationin tytäryhtiö, yhdysvaltalainen yritys, joka hallinnoi julkisesti noteerattujen yritysten sähköistä selvitystä ja toimitusta. DTC Eligibility sisältää sähköisen menetelmän arvopapereiden selvittämiseksi, joka nopeuttaa osakkeiden ja käteisen vastaanottamista ja nopeuttaa siten tiettyjen sijoittajien selvitysprosessia. DTC on Yhdysvaltain keskuspankin jäsen, New Yorkin osavaltion pankkilain mukainen rajoitettu rahastoyhtiö  ja rekisteröity selvityslaitos Yhdysvaltain arvopaperi- ja pörssikomissiossa.

Olemme erittäin innoissamme voidessamme lisätä osakkeenomistajien arvoa lisäämällä likviditeettiä nykyisille ja tuleville sijoittajillemme ympäri maailmaa. Tämä uutinen on tärkeä virstanpylväs ja osoittaa, että olemme sitoutuneet lisäämään markkinaläsnäoloamme kaikkialla Yhdysvalloissa, kun olemme yhteydessä tähän merkittävään yleisöön. Listautumalla OTCQB: hen lisäämme näkyvyyttä ja läpinäkyvyyttä sijoitusyhteisölle ja kaiken kaikkiaan asetamme meidät sitoutumaan tehokkaammin nykyisiin ja tuleviin osakkeenomistajiemme. DTC-kelpoisuus antaa osakkeenomistajillemme myös luotettavan, kustannustehokkaan ja oikea-aikaisen menetelmän yhteisten osakkeiden selvittämiseen ja ratkaisemiseen.

Planet Based Foodsin toimitusjohtaja Braelyn Davis

Jos haluat tarkastella tietoja yrityksestä ja tilata automaattisia sähköpostihälytyksiä tulevia uutisia ja julkisia hakemuksia varten, käy Planet Based Foodsin verkkosivustolla osoitteessa www.planetbasedfoods.com.

Tietoja Planet Based Foodsista – PBFG, sen kokonaan omistaman tytäryhtiön kautta San Diegossa, Kaliforniassa, Planet Based Foods, on kestävien kasvipohjaisten lihankorvikkeiden tuottaja. Planet Based Foods perustettiin vuonna 2018 San Diegossa, Kaliforniassa. Tavoitteena on rakentaa parempi ruokajärjestelmä tarjoamalla hampun muotoisia superruokatuotteita ihmisille tänään, jotka tukevat planeettaamme huomenna, kaikki Planet Based Foods -tuotteet ovat 100% vegaanisia.”

lähde: PR NewsWire US

Vastaa