Sijoittaminen osakkeisiin suoraan pörssissä- miten Nordnet ja sijoittaminen onnistuu

Sijoittaminen osakkeisiin suoraan pörssissä- miten Nordnet ja sijoittaminen onnistuu

Alkuun sana mainostajastamme, jonka palveluiden itsekin luotamme:

Nordnet on Pohjoismaiden johtava osakkeiden, rahastojen ja muiden pörssinoteerattujen arvopapereiden kaupankäyntiä tarjoava nettipankki. Nordnet tarjoaa palveluita, jotka tekevät säästämisestä ja sijoittamisesta helppoa, fiksua ja kannattavaa. Helppokäyttöisillä työkaluilla ja moderneilla ratkaisuilla keskitymme aktiivisiin säästäjiin ja sijoittajiin. Toimimme Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa noin 330 työntekijän voimin palvellen lähes 380 000 asiakasta.

Nordnet on edullisin välittäjä suurimmalle osalle säästäjistä ja sijoittajista (Taloustaito 3/2013). Olemme yksi suosituimmista brändeistä, kun valitaan pankkia säästämiseen ja sijoittamiseen. Maksuton verkkopankkitunnuksilla avattava asiakkuus on helppo myydä ja maksamme hyvän komission vaivannäöstäsi.

Osakesäästäjälle Nordnet erinomainen vaihtoehto, sillä olemme yksi Helsingin pörssin suurimmista välittäjistä. Rahastosäästäjälle emme tyrkytä omia rahastoja, vaan välitämme yli 30 rahastoyhtiön rahastoja kätevästi samassa palvelussa.

Peruskampanjan lisäksi toteutamme säännöllisesti erikoiskampanjoita, joista laitamme aina tiedot erikseen

nordnet.fi

1. Tutustu Nordnetiin

Nordnet on yksi suosituimmista verkkopankkialustoista sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa suoraan osakkeisiin pörssissä. Tutustu Nordnetiin ja sen tarjoamiin palveluihin, kuten osakekauppaan, sijoitusrahastoihin ja ETF:iin. Lue myös Nordnetin käyttäjien arvosteluja ja kokemuksia saadaksesi lisätietoa palvelun luotettavuudesta ja käyttäjäystävällisyydestä.

2. Rekisteröidy Nordnetin asiakkaaksi

Ensimmäinen askel Nordnetin käyttöön on rekisteröityä heidän asiakkaakseen. Tämä tapahtuu verkkosivuston kautta täyttämällä tarvittavat tiedot ja hyväksymällä palvelun käyttöehdot. Rekisteröitymisen jälkeen sinulle luodaan henkilökohtainen sijoittajatili, johon voit tallettaa rahaa ja aloittaa osakesijoittamisen.

3. Talleta rahaa sijoittajatilille

Ennen kuin voit aloittaa osakesijoittamisen Nordnetissa, sinun tulee tallettaa rahaa sijoittajatilillesi. Voit tehdä tämän pankkisiirrolla omalta pankkitililtäsi Nordnetin tilille. Talletuksen avulla voit ostaa haluamiasi osakkeita pörssissä.

4. Selvitä sijoitustavoitteesi

Ennen osakesijoittamisen aloittamista on tärkeää selventää omat sijoitustavoitteesi. Mieti, oletko pitkän aikavälin sijoittaja vai tavoitteletko lyhytaikaisia voittoja. Ymmärrä riskinsietokykysi ja määritä, kuinka paljon olet valmis sijoittamaan osakkeisiin.

5. Tee oma osakeanalyysi

Kun olet valmis aloittamaan osakesijoittamisen Nordnetissa, tee oma osakeanalyysi haluamistasi osakkeista. Tutki yritysten taloudellista tilannetta, liiketoimintamalleja, kilpailuetuja ja tulevaisuuden näkymiä. Vertaile myös osakkeiden hintoja ja arvostustasoja.

6. Käytä Nordnetin kauppapaikkaa

Nordnet tarjoaa käyttäjilleen kauppapaikan, jossa voit ostaa ja myydä osakkeita suoraan pörssissä. Käytä Nordnetin kauppapaikkaa löytääksesi haluamiasi osakkeita ja tee sijoituspäätöksiä oman harkintasi mukaan.

7. Hyödynnä sijoitusvälineitä

Nordnet tarjoaa erilaisia sijoitusvälineitä, kuten stop-loss- ja take-profit -toimeksiantoja, joiden avulla voit hallita riskejä ja tavoitella haluamiasi tuottoja. Hyödynnä näitä välineitä sijoituksesi suunnittelussa ja riskienhallinnassa.

8. Seuraa sijoituksiasi

Osakesijoittamisen aikana on tärkeää seurata sijoituksiasi säännöllisesti. Nordnet tarjoaa käyttäjilleen helppokäyttöisen ja selkeän salkunhallintatyökalun, jonka avulla voit seurata osakesijoituksiasi ja niiden kehitystä. Tarkkaile osakkeiden arvoja, taloudellisia uutisia ja markkinatrendejä.

9. Kehitä sijoitusosaamistasi

Osakesijoittaminen vaatii jatkuvaa oppimista ja kehittymistä. Nordnet tarjoaa erilaisia koulutusmateriaaleja, webinaareja ja sijoitusaiheisia artikkeleita, joiden avulla voit kehittää sijoitusosaamistasi. Käytä näitä resursseja hyväksesi ja pysy ajan tasalla markkinoiden tapahtumista.

10. Ole pitkäjänteinen sijoittaja

Osakesijoittaminen on pitkäjänteistä toimintaa, ja tulokset voivat näkyä vasta vuosien päästä. Ole kärsivällinen ja pitkäjänteinen sijoittaja, äläkä anna lyhyen aikavälin markkinavaihteluiden häiritä päätöksiäsi. Pidä mielessäsi sijoitustavoitteesi ja tee harkittuja päätöksiä pitkän aikavälin menestyksen saavuttamiseksi.

Yhteenveto

Nordnet on suosittu verkkopankkialusta osakesijoittajille, jotka haluavat sijoittaa suoraan osakkeisiin pörssissä. Rekisteröidy Nordnetin asiakkaaksi ja talleta rahaa sijoittajatilillesi. Tee oma osakeanalyysi, käytä Nordnetin kauppapaikkaa ja hyödynnä tarjolla olevia sijoitusvälineitä. Seuraa sijoituksiasi ja kehitä jatkuvasti sijoitusosaamistasi. Ole pitkäjänteinen sijoittaja ja pidä mielessäsi sijoitustavoitteesi. Nordnet tarjoaa käyttäjäystävällisen ja luotettavan alustan osakesijoittamiseen, joten voit aloittaa oman sijoitusmatkasi helposti ja vaivattomasti.

Sijoittamiseen osake- ja pääomamarkkinoilla liittyy aina riskejä. Sijoitusten arvo ja tuotto voi nousta tai laskea, ja sijoittaja voi menettää sijoittamansa pääoman kokonaan. Historiallinen tuotto ja kehitys ei ole tae tulevasta tuotosta.

1 Comment

Vastaa